27.mai.22

Varsel om drivstofftillegg for Gannturene 2022

Varsel om drivstofftillegg for Gannturene 2022

I likhet med alle andre - opplever vi for tiden en stor økning i drivstoffprisene. Slik det ser ut til nå, har vi hatt en økning på over 80% siden vi fastsatte prisene for cruisene tidlig høst 2021. Hovedgrunnen til prisøkningen er energimangelen i Europa bl.a. grunnet krigen i Ukraina.

Vi må dessverre derfor melde at det vil komme et pristillegg på sommerturen – 650 kr per person på cruiset til Vesterled og 950 kr per person på cruiset til Nordkapp. Det endelige beløpet vil kunne bli lavere dersom det kommer et kraftig fall i drivstoffprisene.
 
Gannturene er en sentral del av totaldriften på Skoleskipet Gann, hvor hovedformålet er at inntjening på turene skal gi tiltrengte midler til skole og skip. Pristillegget er derfor nødvendig for å dekke inn deler av våre økte drivstoffutgifter for sommerturene.  Selv med dette pristillegget vil vi likevel bli påført et betydelig inntektstap dette året.
 
Vi har stor forståelse for at dette tillegget kommer svært ubeleilig, og at det ikke er lagt inn i planene deres. Økte energi- og drivstoffpriser rammer oss alle i en eller annen form, og vi kan bare konstatere at dette er en kjempeutfordring på verdens basis.
 
På Skoleskipet Gann ønsker vi å lage gode og fleksible ordninger for betaling av dette tillegget. Vi kommer til å sende ut krav om tillegget senest en uke før avgang - og siste forfall vil ikke være før i slutten av august. Trenger du å dele opp beløpet, eller du behøver utvidet betalingsfrist, kan du ta kontakt med oss for å finne en god løsning.
 
Vi henviser til punkt 2. i reisevilkår for Skoleskipet Gann (på våre hjemmesider og i katalogen) og til Pakkereiselovens § 19 om uforutsette økninger i transportpriser. 
 
Pakkereiseloven pålegger oss ellers å sende dette varselet om tillegg senest 20 dager før turstart. 
 
Alle påmeldte passasjerer har fått denne meldingen enten på e-post i dag, eller i brev som er sendt i dag 27. mai 2022. 
 
Stavanger 27. mai 2022

 
Geir Danielsen
Daglig leder
 
Varsel om drivstofftillegg for Gannturene 2022

Flere nyheter

ØVELSE!
13.jun.24

ØVELSE!

ØVELSE, ØVELSE! Det blir mye aktivitet rundt skipet i dag 13. juni 24. Politiet og Skoleskipet Gann samarbeider om en øvelse. Det kan hende det blir både båter og biler rundt skipet.
ØVELSE!
Undervisningsstilling
06.jun.24

Undervisningsstilling

Vi har ledig stilling som lærer
Undervisningsstilling
Årsmøte i USKF -referat
16.apr.24

Årsmøte i USKF -referat

Årsmøtet for Unge Sjømenns Kristelige Forening ble avholdt 9. april 2024 kl 18.00 om bord på MS GANN
Årsmøte i USKF -referat