Cruise med Skoleskipet Gann

Cruise med Skoleskipet Gann

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf, eid av USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er å danne og utdanne unge mennesker.  I skoleåret bor elevene om bord i skipet, spiser alle måltider i elevmessa og er med på seilinger i inn og utland. 

Skoleskipet Gann har arrangert sommercruise i kristen regi siden 1953. Turene våre er svært populære. I tillegg til det klassiske Nordkappcruiset, som vi stort sett seiler hvert andre år, drar vi til spennende destinasjoner på begge sider av Nordsjøen. En tur med MS Gann er felles opplevelser, som gir en fellesskapsfølelse som varer lenge etter at turen er over.  Cruisevirksomhet om sommeren er helt nødvendig for at skolens mannskap og lærere kan opprettholde sine sertifikater og holde seg faglig og operativt oppdatert. Cruisene er også viktig for skolens økonomi. 
 
Gannturene har for mange blitt et begrep på en ferieopplevelse utenom det vanlige, en ferie med mening og innhold. Som passasjer på MS Gann får du en fantastisk flott opplevelse og du får samtidig del i et meget viktig arbeid.

En oversikt over skipet seilinger finner du her.
 
Du er hjertelig velkommen om bord. 
smitteflagg
Angående sommertur med Gann 2020. 
2016_FAROE%20_1569_FLAT_FINAL
Bli med oss på Olsokcruise til Færøyene!
11150653_10152754580626120_4124501624740690384_n
Bi med oss på cruise gjennom Kielkanalen
Katalog%20til%20hjemmesiden
Klikk på bildet, for å lese katalogen vår som pdf.
rgf-logo_7c60
Gannturene er medlem av Reisegarantifondet. 
En film som viser litt av hva Skoleskipet Gann kan tilby av sommerseilaser, dagseilinger, charterturer og arrangementer!
skj%C3%A6rg%C3%A5rdssang
Hotellskip i Langesund Skjærgårdssang 
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte

Bestille den hos oss direkte

Her kan se hvilken lugar som er ledig, og bestille den hos oss direkte.

Denne tjenester er under utvikling. Du kan bestille lugar og det blir etterhvert blir mulig å etterbestille utflukter og evt. tilleggstjenester.

Klikk her for å komme til vår bestillingsside.

Denne tjenesten er enda litt ny for oss, og det kan ha sneket seg inn noen småfeil vi ikke har oppdaget. Står du fast er det veldig greit om du ringer oss på 51 85 48 70.
Du kan selvsagt fortsatt bestille på vanlig måte - på telefon eller på e-post gannturene@gann.no