Cruise med Skoleskipet Gann

Cruise med Skoleskipet Gann

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf, eid av USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er å danne og utdanne unge mennesker.  I skoleåret bor elevene om bord i skipet, spiser alle måltider i elevmessa og er med på seilinger i inn og utland. 

Skoleskipet Gann har arrangert sommercruise i kristen regi siden 1953. Turene våre er svært populære. I tillegg til det klassiske Nordkappcruiset, som vi stort sett seiler hvert andre år, drar vi til spennende destinasjoner på begge sider av Nordsjøen. En tur med MS Gann er felles opplevelser, som gir en fellesskapsfølelse som varer lenge etter at turen er over.  Cruisevirksomhet om sommeren er helt nødvendig for at skolens mannskap og lærere kan opprettholde sine sertifikater og holde seg faglig og operativt oppdatert. Cruisene er også viktig for skolens økonomi. 
 
Gannturene har for mange blitt et begrep på en ferieopplevelse utenom det vanlige, en ferie med mening og innhold. Som passasjer på MS Gann får du en fantastisk flott opplevelse og du får samtidig del i et meget viktig arbeid.

Om bord på Gann er vi mange samlet på et begrenset område, og vi er alltid opptatt av smittefare. Derfor har vi gode rutiner på desinfisering og trygt renhold om bord. Covid-19 viruset er en stor utfordring for samfunnet – og for oss, vi velger derfor å kun seile innenlands i 2021. 
Som passasjer skal du kjenne deg trygg om bord og ved påmelding gir vi nå i 2021 alle gratis avbestillingsforsikring. Skulle cruiset bli avlyst vil du få tilbake dine innbetalinger.
 

I 2021 seiler vi følgende cruise:

Siste pr 5. mai 2022. Gannturene avlyser begge cruisene i sommer. 

Du er hjertelig velkommen om bord. 
Nordkapp%20%C3%A5smund
Nordkappcruise med fokus på 250 årsjubileet til Hans Nielsen Hauge
Oslo-e1562157044375_width-1600
Bli med oss på sommercruise langs Sør- og Østlandskysten. 
katalogen
Her kan du laste ned og lese 2021-katalogen vår. 

 
rgf-logo_7c60
Gannturene er medlem av Reisegarantifondet. 
En film som viser litt av hva Skoleskipet Gann kan tilby av sommerseilaser, dagseilinger, charterturer og arrangementer!
skj%C3%A6rg%C3%A5rdssang2
Hotellskip i Langesund Skjærgårdssang 
plussreiser
Gannturene samarbeider godt med Plussreiser om turinnhold, markedsføring og reiseledere. 
rutekart%20begge%20turer
Rutekart for sommeren 2021. Klikk for stor utgave. 
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte
Bestille den hos oss direkte

Bestille den hos oss direkte

Her kan se hvilken lugar som er ledig, og bestille den hos oss direkte. Etterhvert vil det også bli mulig å bestille plass på utfluktene.
Står du fast er det veldig greit om du ringer oss på 51 85 48 70.
Du kan selvsagt fortsatt bestille på vanlig måte - på telefon eller på e-post gannturene@gann.no
Reisevilkår
Reisevilkår
Reisevilkår
Reisevilkår

Reisevilkår

1. Skulle en tur – mot formodning - ikke oppnå tilstrekkelig passasjerantall, må vi forbeholde oss retten til å avlyse turen. Det vil bli gitt beskjed i god tid.

2. Vi tar forbehold om trykkfeil, program- og prisendringer. Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de priser som var gjeldende ved produksjon av cruiset. Dersom det blir vesentlige forandringer forbeholder vi oss retten til å justere prisen, det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av drivstoffpriser eller lignende

3. Ansvar: Arrangørene og skipet har intet ansvar over deltagerne og deres bagasje. Gannturene har overfor Reisegarantifondet stilt de nødvendige garantier. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne delta i måltider (hente egen mat ved buffet) og delta på eventuelle utflukter uten assistanse. Spesielle behov må opplyses om ved påmelding.

4. Forsikring: Det anbefales på det sterkeste at alle våre passasjerer tegner reise- og avbestillingsforsikring.

5. Alkohol må ikke nytes om bord.

6. Depositum: Ved påmelding betales depositum på kr. 1000,- per person. Restbeløpet betales senest 6 uker før avreise.

7. Ved avbestilling gjelder følgende: • Innen 49 dager før avreise: belastes et gebyr på kr 500,- per person. • Mellom 48 dager og 28 dager: tilbakebetales ikke depositum. • Mellom 27 dager og 15 dager: 50 % av reisens totale pris. • 14 dager eller senere før avreise: 100 % av reisens totale pris. Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/ turpris. Gannturene kan da fakturere dette i ettertid.

8. Avbestillingsforsikring: Kr. 500,- per person kan tegnes ved påmeld- ing. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositum er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Avbestillingsforsikringen gjør at du slipper å betale noe av cruise prisen, eller noe gebyr dersom: • Avbestillingen skjer mer enn 49 dager før avreise dato. Dette gjelder uansett årsak. • Avbestillingen skjer mindre enn 48 dager før avreisedato og denne gjelder plutselig og alvorlig sykdom, ulykkesskade eller død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Legeattest/dokumentasjon må fremlegges i rimelig tid etter avbestillingen. • Ved avbestillingen pga. andre årsaker, gjelder reglene i punkt 7.

9. Klager: Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til mannskap/reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig, begrunnet klage til Gannturene innen fire uker etter hjemkomst