05.jun.23

Maritime Training Provider

Maritime Training Provider

Skoleskipet Gann nå er nå sertifisert etter DNV – ST - 0029 Maritime Training Provider som er designet for ulike maritime opplæringsprogram og utdanningsinstitusjoner.

Skoleskipet Gann har i alle år hatt et kvalitetssystem godkjent av Sjøfartsdirektoratet. Vi har nå valgt DNV som samarbeidspartner med tanke på fortsatt godkjenning fra Sjøfartsdirektoratet, og i begynnelsen av  juni hadde vi vår første revisjon med DNV hvor sertifisering etter anerkjent standard var formålet. Vi kan på bakgrunn av gjennomført revisjon, informere om at Skoleskipet Gann nå er sertifisert etter DNV – ST - 0029 Maritime Training Provider som er designet for ulike maritime opplæringsprogram og skoler.

«Vi har tro på at sertifiseringen blir en viktig del av det eksisterende forbedringsarbeidet på skolen, og at det i hverdagen vil bidra til å opprettholde, og høyne, kvaliteten på undervisning og praksis. Vi er glade for å ha tatt nye skritt, og vi vil gjøre vårt beste for at sertifiseringen skal komme elevene til gode i tråd med kvalitetssystemets hovedintensjon: kontinuerlig forbedring.»

Geir Danielsen - daglig leder ved Skoleskipet Gann.

 

mtp logo
 
Maritime Training Provider

Flere nyheter

ØVELSE!
13.jun.24

ØVELSE!

ØVELSE, ØVELSE! Det blir mye aktivitet rundt skipet i dag 13. juni 24. Politiet og Skoleskipet Gann samarbeider om en øvelse. Det kan hende det blir både båter og biler rundt skipet.
ØVELSE!
Undervisningsstilling
06.jun.24

Undervisningsstilling

Vi har ledig stilling som lærer
Undervisningsstilling
Årsmøte i USKF -referat
16.apr.24

Årsmøte i USKF -referat

Årsmøtet for Unge Sjømenns Kristelige Forening ble avholdt 9. april 2024 kl 18.00 om bord på MS GANN
Årsmøte i USKF -referat