Vesterled

2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)

2022 (Dette cruiset er fullført)

Vår klassiske tur til Lerwick på Shetland, Torshavn på Færøyene og Kirkwall på Orknøyene. Vi bruker en dag eller mere på hver øygruppe, skipet seiler mye om natten og vi bruker dagene til utflukter og oppdagelsesferd.

19. juni har vi avgang fra Tømmerodden klokken 22.00 denne kvelden og setter kursen for Bergen. Innsjekk fra 18.00-20.00.

20. juni 08.30 – 12.00 anløp i Bergen for nye passasjerer. Klokken 12.00 går vi ut i Nordsjøen ved Marstein fyr og setter kurs for Lerwick på Shetland.

21. juni ankommer vi Lerwick klokken 07.30 (lokal tid). I land blir det arrangert utflukter til bl.a. Scalloway, hvor Shetlands Larsen hadde base. Du kan bli med på utflukt sørover på Mainland til Shumburgh head. Guidet fottur i Lerwick by. Gann kaster loss klokken 20.00.

22. juni: Er vi heldige med været - vil vi allerede fra morgenen se Færøyenes grønne fjelltopper komme opp av havet. Klokken 12.00 er vi til kai i Tórshavn, hovedstaden på Færøyene. Det blir tilbud om utflukter til bla. Vestmanna med båttur ut til grottene og fuglelivet. Eller bli med oss til Kirkjubø, Færøyenes eldste kultursenter.  Gann ligger til kai over natten.

23. juni Vi ligger i Tórshavn til klokken 20.00. Utflukter og mulighet til å se byen på egenhånd.

24. juli. Etter en natt i sjøen seiler vi inn på havna i Kirkwall på Orknøyene klokken 12.00. På Orknøyene har vi tilbud om utflukter bl.a. til Scapa Flow, den tidligere marinebasen med «Churchillbarriæren» og det italienske kapellet. Du kan se den eldgamle jernalder-plassen Scara Brae. Orknøyene har mange, flotte muligheter for både sykkel- og fotturer.  Vi ligger i Kirkwall over natten.

25. juni. Oppleve den hyggelige og veldig oversiktlige byen, se St. Magnuskatedralen- bygd av den norske Orkenjarlen Ragnvald Jarl til minne om den hellige St. Magnus. Gann har avgang klokken 18.00. Tradisjonen sier at det skal være til sekkepipemusikk.

26. juni. Gann bruker natten og formiddagen på turen over Nordsjøen og har ankomst på Tømmerodden i Stavanger klokken 14.00.

Sykkel, god bok eller joggesko? Folk er forskjellige - og det setter vi pris på! Noen liker best å sitte og høre på en flink guide i en buss, andre trives best med litt puls opp på en fjelltopp. Noen liker en god bok, andre en sykkeltur. På Gann kan du gjøre begge deler. Vi har plass til både bok og sykkel! Du kan selv velge hvilket aktivitetsnivå du vil ha på din tur. Har du kajakk med, finner vi en plass til den også.​

Med forbehold om endringer.


HER KAN DU LASTE NED INFORMASJON OM UTFLUKTER
2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)
2022 (Dette cruiset er fullført)
Reiseledere
Reiseledere
Reiseledere
Reiseledere

Reiseledere

På denne turen er blandt andre Mirjam Ydstebø, Liv Kaland Fjellstad og Oddvar Søvik, Ingveig Vold. Gunn Elisabeth og Tore Lending med som reiseledere.
Morten Samuelsen er med som musikalsk reiseleder. 
Priser
Priser
Priser
Priser

Priser

Kategori 1 17 490,-
Kategori 2 16 490,-
Kategori 3 14 490,-
Kategori 4 13 490,-

Bestilling: post@gann.no | 51 85 48 70
Eller på våre bestillingssider

Prisen inkluderer full pensjon og alt program om bord.
OBS! 27.05.22 har vi lagt til et drivstofftillegg på 650 kroner per person. Dette skyldes økte utgifter til diesel. Dette kommer i tillegg til prisen oppgitt over. 
Utflukter kommer i tillegg.
Priser
Priser
Priser
Priser
Lugarkategorier
Lugarkategorier
Lugarkategorier
Lugarkategorier

Lugarkategorier

1a: Dobbel utvendig med to køyer på dørken
1b: Enkel utvendig 
2a: Dobbel utvendig med over- og underkøy
2b: Dobbel innvendig med to køyer på dørken 
3a: Trippel utvendig med to køyer på dørken og en overkøy
3b: Enkel innvendig lugar
4a: Dobbel innvendig lugar med over- og underkøy
4b: Trippel innvendig med to køyer på dørken og en overkøy

Du finner kart over lugarene her
rgf-logo_7c60
Gannturene er medlem av Reisegarantifondet. 
rutekart%20vesterhavs%C3%B8yene
Rutekart cruise i vesterled
Klikk på bildet for stor utgave
En film som viser litt av hva Skoleskipet Gann kan tilby av sommerseilaser, dagseilinger, charterturer og arrangementer!
plussreiser
Gannturene samarbeider med Plussreiser (Tidl. SI-reiser) om markedsføring, turplanlegging og reiseledere.