16.mar.23

Skoleskipet Gann søker Tilkallingsvikarer

Skoleskipet Gann søker Tilkallingsvikarer

motormenn, maskinister, matroser og navigatører

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående privatskole med utvidet kristen formålsparagraf. Skoleskipet Gann består av selve skipet, MS Gann, og et skoleanlegg på land. Skolen utdanner, til kommende skolestart i høst, 140 elever innen Vg1Teknologi – og industrifag (TIF), Vg1 Elektro og datateknologi, og Vg2 maritime fag.

Alle elever bor om bord i skipet, spiser alle måltider om bord og er med på seilinger i inn- og utland. Vårt hovedoppdrag er å gi førsteklasses maritim opplæring. Hovedverktøyet vårt er å bruke et operativt skip som er klasset og klart, med et erfarent mannskap og lærere, som har nødvendige sertifikater og pedagogisk kompetanse. Skoleskipet Gann ønsker å gi unge mennesker danning og utdanning i et maritimt miljø hvor faktorer som fremmer sosial kompetanse, helse og trivsel har stor plass.

Skoleskipet Gann har det siste året gjennomgått store teknologiske utbedringer, hvor vi har fått på plass hybrid fremdrift med tilhørende skjermbaserte styringssystemer. Maritim digital kompetanse er ikke et moteord for de fine anledninger – på Skoleskipet Gann er dette en del av undervisningshverdagen.

Om sommeren seiler vi i cruisefart med passasjerer.

Visjon: Gi lyst på livet og evne til å mestre det!
Verdier: - Trygghet - Tilhørighet - Mestring – Anerkjennelse

I travle perioder – særlig i forbindelse med treningstokt eller sommercruise er vi på jakt etter ringevikarer som kan være med på en eller flere seilinger. Det kan videre være aktuelt med kortere vikaroppdrag på vår base på Tømmerodden – alt dette for å bidra med vedlikehold, delta i undervisningen, eller delta i andre nødvendige oppgaver.
 
Vi søker vikarer som motormenn, maskinister, matroser og navigatører. Kan du tenke deg å bli med i et fellesskap for å gi videre maritim kompetanse til nye generasjoner? Vi har bruk for deg som bare ønsker å gjøre en jobb med skipet, og deg som ønsker å bidra med undervisning og opplæring av elever.
 
Navigatører og matroser bes ta kontakt med overstyrmann Bjørn Langåker (bjorn.langaker@gann.no), maskinister og motormenn kan ta kontakt med maskinsjef Sigbjørn Harboe (sigbjorn.harboe@gann.no)
 
Søknad med relevante papirer sendes på e-post til: post@gann.no 
 
Alle ansatte i videregående skoler må fremvise politiattest. Søker må identifisere seg med skolens kristne profil. Det forventes en positiv og åpen innstilling, fleksibilitet og vilje til videreutvikling.

Lønn og arbeidsforhold: etter gjeldende tariff.
 
Arbeidssted: Hundvåg, Stavanger - og på seilinger langs hele norskekysten og i liten internasjonal fart, Danmark, Sverige, Tyskland, UK og Nederland.

Skoleskipet Gann
Tømmerodden 1
4077 Hundvåg 
 
Skoleskipet Gann søker Tilkallingsvikarer

Flere nyheter

Årsmøtet i USKF 2023
01.jan.01

Årsmøtet i USKF 2023

18. april klokken 18.00 er det årsmøte i Unge Sjømenns Kristelige forening. Om Bord på Skoleskipet Gann, Tømmerodden 1 på Hundvåg
Årsmøtet i USKF 2023
Ledige kadettstillinger på Skoleskipet Gann
20.sep.22

Ledige kadettstillinger på Skoleskipet Gann

Er du snart ferdig med din skipsoffiser-utdanning og er på utkikk etter kadettplass? Vi har ledig plass til nye kadetter både på dekk og i maskin.
Ledige kadettstillinger på Skoleskipet Gann
Passasjermiddag 29. januar 2023
20.des.22

Passasjermiddag 29. januar 2023

Vi har gleden av å invitere gamle og nye passasjerer til søndagsmiddag på Gann søndag 29. januar klokken 14.00.
Passasjermiddag 29. januar 2023