12.mar.24

Ledig 80% stilling som forpleiningsassistent

Ledig 80% stilling som forpleiningsassistent

Vi har ledig stilling som forpleiningsassistent

Danning og utdanning i et maritimt miljø
Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent, videregående privatskole med utvidet kristen formålsparagraf. Skolen er godkjent som opplæringsinstitusjon for maritime konvensjonsfag. Vi har godkjenning for å utdanne 140 elever på henholdsvis Vg1 TIF, Vg1 Elektrofag og Vg2 Maritime fag.

Skoleskipet Gann har sin base på Buøy i Stavanger, og foruten selve skipet MS Gann, har vi et skolebygg med undervisningsrom, kontorer og verksteder. Skoledriften er hovedformålet for vårt arbeid, men vi har også andre aktiviteter som sommercruise og hotelloppdrag. I løpet av skoleåret seiler vi ca. 50 døgn med elever i tillegg til sommercruise med passasjerer, hotelloppdrag og charterturer om sommeren.  MS Gann har nylig fått en større oppgradering til hybrid fremdriftssystem. Dette tar oss med inn i den «grønne» teknologien som nå preger den maritime næringen. oppgraderingen gir våre elever et flott tilbud om en bedret teoretisk og praktisk opplæring - hvor også økt digital kompetanse blir en klar gevinst. I løpet av skoleåret seiler vi ca. 50 døgn med elever i tillegg til sommercruise med passasjerer, hotelloppdrag og charterturer om sommeren. 
Visjon: Gi lyst på livet og evne til å mestre det.
 
Verdier som kjennetegner vår organisasjon
Trygghet – Tilhørighet – Mestring – Anerkjennelse
 
Kompetanse- og ferdighetskrav:
Forpleiningsassistenter har bl.a. ansvar for trygt renhold om bord i skipet. Det vil også medføre  matlaging på skipet etter fastlagt vaktordning. Forpleiningsassistenter deltar i skipets tilsynsvaktordning. En viktig del av jobben er å veilede elever i praksis, derfor er gode norskkunnskaper nødvendig.
Ferdigheter: Vi ser etter en som kan jobbe selvstendig, er samarbeidsorientert, positiv, fleksibel og serviceinnstilt. Forpleiningsassistener inngår i skipets sikkerhetsbemanning, og søker må ha – eller være villig til å ta alle maritime sikkerhetskurs.
Søker kan ha erfaring fra renhold, kantinedrift etc., men full opplæring vil bli gjort. Det er en fordel at søker har erfaring med skoledrift / pedagogisk arbeid, men ingen forutsetning. Arbeidserfaring med ungdom og personlig egnethet blir vektlagt.
Stillingen medfører ikke skiftordning, men skipet seiler i perioder på inntil 14 dager..
Vi tilbyr:
Lønn og arbeidsvilkår etter fast tariff.
En annerledes og spennende skole med motiverte elever.
Mulighet til å være med på treningstokt i inn- og utland.


Annet om stillingene:
Alle ansatte i videregående skoler må fremvise politiattest. Det forventes en positiv og åpen innstilling, fleksibilitet og vilje til videreutvikling- og vilje til handling! 
Ansatte på Gann må bidra aktivt å fremme skolens kristne verdisyn.

 
Ta kontakt med stuert Ove Tveit, ove.tveit@gann.no mob: 975 20 623 dersom du ønsker mer utfyllende informasjon om stillingen. Søknadsfrist: 05.04.2024. Tiltredelse etter avtale.
 
Søknad med relevante papirer sendes på e-post: post@gann.no
 
Skoleskipet Gann
Tømmerodden 1
4077 Hundvåg
www.gann.no
Ledig 80% stilling som forpleiningsassistent

Flere nyheter

Årsmøte i USKF
20.mar.24

Årsmøte i USKF

Velkommen til årsmøte for Unge Sjømenns Kristelige Forening 9. april 2024 kl 18.00 om bord på MS GANN ved Tømmerodden.
Årsmøte i USKF
Vårtokt 2024
03.apr.24

Vårtokt 2024

Vårtoktet vårt går alltid til utlandet og i år skal vi til Rotterdam i Nederland og Esbjerg i Danmark. Her kan dere se reiseruten vår.
Vårtokt 2024
Ledige stillinger som miljøarbeidere
02.apr.24

Ledige stillinger som miljøarbeidere

Er du utadvendt, glad i å snakke med ungdommer og liker og være med dem?
Ledige stillinger som miljøarbeidere