Danning og utdanning i et maritimt miljø
skoleskipet-gann-logo-horisontal
nordkapp
f%c3%a6r%c3%b8yene2

Planer for 2019

Nå står sommerturene for 2018 for døren, og vi gleder oss til å komme på cruise igjen. Ikke alle fikk plass hos oss i sommer og nå har vi programmet for 2019 klart.
Det å være med skoleskipet på elevtokt er en helt spesiell opplevelse. Vi har kun plass til en liten gruppe passasjerer.  Passasjerene får en unik mulighet til å se hvordan vi driver et skoleskip - tett på!  Her må du være rask for å sikre deg plass. På elevtoktene er det mindre program og mere tid til å være sammen, oppleve seilasen og nyte oppholdet i land. Nytt av året er at alle utflukter er inkludert i prisen og en del av programmet. 

Lofoten 4. - 13. februar. Havner som Trondheim, Svolvær, Narvik og Ålesund.
Reiseledere: Lennart Larsson. Det blir utflukter i Svolvær, Narvik og Trondheim. Lofotenturen gjør vi med elevene våre hvert eneste år, dette er en fantastisk mulighet til å se Nord-Norge om vinteren. 

Rotterdam: 3. - 10. april. 
Havner: Aberdeen, Rotterdam og Esbjerg. 
Reiseledere: Tore E Thorkildsen og Olav Ruud. Det blir utflukter i Aberdeen, vårblomstring i Keukenhof tulipanpark, gudstjeneste på Sjømannskirken i Rotterdam og busstur i Esbjerg. Vi ligger hele helgen i Rotterdam, det blir tid til både tur og shopping. 

Nordkapp 10. - 21. juli. Det kalles verdens vakreste sjøreise, og det med rette. Et cruise til Nordkapp tar deg med langs norskekysten - til havner du ellers ikke ville nådd. På denne turen skal vi innom flere små havner, men også de kjente store. Med som reiseldere har vi fått Tor Øyvind Skeiseid, Magne Rydland og Arne Nordbø.Fra Danmark kommer Peter og Cecilie Nord Hansen. Det musikalske står Øklands for, sammen med Roland Utbult. Musikerne våre skal også holde konserter i land. Det blir utflukter i havnene vi kommer til, god mat og er vi skikkelig heldige får vi se midnattsolen. Olsokcruise til Færøyene 26. juli – 3. august. 29. juli er både Olsok-aften og Færøyenes nasjonaldag – det vil vi få med oss! Helgenkongen Olav har alltid hatt en sentral plass i færøysk religiøs og politisk tradisjon og kultur, og derfor valgte de nettopp Olsok som nasjonaldag eller Ólavsøka som de sier på færøysk. Vi kan være med å stå - hånd i hånd med alle i byen, og synge inn i natten. 
Vår tur starter i Stavanger og går inom Lerwick på Shetland på tur vestover mot Torshavn. Vi skal ligge både i Torshavn og på Klaksvik på Færøyene og få en fin seilas gjennom øygruppen på dagtid. I klaksvik skal vi få oppleve mye av sangskatten øygruppen er så kjent for. Sammen med oss på turen vil Aud Kindervåg og Johan Halsne og Arne Pareli Pedersen være reiseledere.

Mye færøysk kultur, korsang, Hellig Olav og Olsok er stikkord for denne turen
 
Kontakt oss
Tømmerodden 1
N-4077 Hundvåg
Tel:  +47 51 85 48 60
M/S Gann:  +47 99 09 88 89
Følg oss!
facebook hvit sirkel  instagram hvit sirkel  youtube hvit sirkel
M/S GANN Maritim Utdanning
Kontakt oss
Tømmerodden 1
N-4077 Hundvåg
Mob:  +47 51 85 48 60
Tlf:     +47 99 09 88 89
Nyhetsbrev
Subscribe to our newsletter to always be up to date! See more, learn more.
REGISTRER
facebook hvit sirkel  linkedin hvit sirkel  instagram hvit sirkel  twitter hvit sirkel  youtube hvit sirkel